×
Menu
Video
Laat je merk opvallen
Bij FineStrainCocktailCo zijn wij ervan overtuigd dat een merk niet alleen gezien of geproefd moet worden. Een merk verdient het om ervaren te worden, om geleefd te worden! Onze Brand Activations zijn daarom ijzersterk en laten jouw merk boven je concurrenten uittorenen.
Hoe het werkt?
Voor een Brand Activation ben je bij FineStrainCocktailCo aan het juiste adres. Wij zetten alles op van A tot Z. We beginnen met de concept ontwikkeling, waarin we bepalen hoe jouw merk zich zal gaan onderscheiden. We plannen een interactieve activatie waarbij contact en betrokkenheid met de doelgroep centraal staan en waar je terugkerende, loyale klanten zult werven. Van logistiek, tot uitvoering van de activatie tot aan fotograaf, je kunt alles aan ons overlaten.
 
De unieke ervaring die gasten aan een merk verbindt komt natuurlijk tot stand met een cocktail. Laat ons een nieuw recept creëren met jouw ingrediënten of laat ons het ideale cocktailmenu ontwikkelen dat perfect past bij jouw (eetbare) producten. Je zet je merk meteen ook in duurzaam daglicht wanneer je FineStrainCocktailCo inschakelt voor jouw Brand Activation. 
Offerte aanvragen Neem contact op